Een goede huisstijl is de basis van herkenbaarheid. Met een logo als uitgangspunt, is het kleurgebruik, typografie en vormelementen net zo belangrijk om een compleet eigen huisstijl te ontwikkelen. De huisstijl is als het ware een visuele weergave van de identiteit van jouw bedrijf. Zo ontwikkelen wij de basispunten als briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en bijvoorbeeld een e-mailhandtekening. Het zijn meestal de punten die snel over het hoofd worden gezien. Een huisstijl ontwerpen staat aan de basis van een sterk merk.

Het belang van een goede huisstijl

Het is belangrijk dat er consistentie in een huisstijl zit. Wanneer je overal de zelfde stijl hanteert zal dit uiteindelijk voor merkherkenning zorgen onder jouw doelgroep. Een goede huisstijl is daarom ook de key voor naamsbekendheid. De voordelen van een consistentie huisstijl zijn:

· Zorgt voor herkenbaarheid bij de doelgroep

· Draagt bij aan het merkimago

· Geeft visueel weer waar het bedrijf voor staat

 

Huisstijl en drukwerk

Na het akkoord van jouw nieuwe huisstijl krijg je van ons de bestanden die je nodig hebt voor jouw bedrijfsvoering. Ook verzorgen wij het drukwerk en kunnen alles aanleveren wat jij acht nodig te

hebben. Wij realiseren de visitekaartjes, enveloppen en briefpapier, maar kunnen ook volledige een huisstijlhandboek aanleveren.

 

Een huisstijl laten ontwerpen?

Heb je nog geen huisstijl en ben je op zoek naar een mooi huisstijl design? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Huisstijl laten ontwikkelen?

    Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier of het telefoonnummer

    0492 390 390