Buitenreclame is nogal een algemene term. Er bestaan heel veel verschillende manieren om reclame te maken. Buitenreclame is een van de oudste manieren van reclame-uitingen. En dus ook de beste manier om je onderneming zichtbaar te maken vanuit de openbare wegen. Een goed voorbeeld om de aandacht van jouw potentiƫle klanten te trekken is om (buiten)reclameborden te plaatsen bij en rondom jouw onderneming.

Reclameborden

Een reclamebord kan meer zijn dan alleen een bord aan een pand, langs de weg of bij de vereniging. Reclameborden kunnen op vele manieren toegepast worden voor zowel buiten als binnen. Denk hierbij aan wegbewijzering voor een route naar een pand, borden aan een muur of bijvoorbeeld in supermarkten etc. We werken met verschillende materialen en adviseren hier te allen tijde in. Van licht geschuimde pvc reclameborden tot dibond, trepsa en alu panels. Per opdracht wordt er afgestemd wat de best mogelijke keuze is!

Verschillende soorten borden

Reclameborden zijn er in verschillende soorten en maten. Doordat wij kennis van zaken hebben en ervaring in dit soort marketing. Zijn wij in staat om ieder gewenst reclamebord te maken. Voorbeelden van reclameborden zijn:

Bouwborden

Te koop borden

Voetbal reclameborden

Wegbewijzering borden

Reclamezuilen

Maar ook voor lichtbakken, spandoeken, neon-letters en doosletters kan je natuurlijk terecht bij ons.

Benieuwd naar hoe jij het best kan opvallen met buitenreclame? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor uitgebreide informatie.

Beter zichtbaar zijn?

    Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier of het telefoonnummer

    0492 390 390